Welkom op nieuwe homepage van de Enterse Motor Club!

De nieuwe website biedt vele mogelijkheden van het online bekijken van clubbladen en informatie opzoeken tot het deelnemen aan ingewikkelde discussies. Een compleet online foto album hoort er ook bij. Door je te registreren in het forum kun je niet alleen deelnemen aan discussies en andere berichten plaatsen, maar wordt je ook per email op de hoogte gehouden van nieuwe online clubbladen en andere belangrijke mededelingen.

Homepage - Hier vind je informatie, nieuws, agenda, clubbladen, reisverslagen en meer! .

Forum - De plaats waar de laatste nieuwtjes, informatie, discussies, tips, vraag en aanbod en meer! Registreer en doe mee!!

Foto`s - Een compleet foto album waar alle foto`s netjes gesorteerd, gemakkelijk op te zoeken en te zien zijn!

Veel plezier op de nieuwe site en kom gezellig op het forum!

Nieuwe website gemaakt en ontworpen door: Wizzkid007
Computer problemen of vragen over computers? Neem gerust contact op met mij.