Contact EMC

E-mail adressen

E-mail adressen

Het overzicht van alle e-mailadressen op de site en waarvoor ze gebruikt worden.
De mail wordt direct doorgestuurd naar de juiste personen.

Klik op een adres om een mail te sturen.

Mail adres Beschrijving
Algemeen contact@entersemotorclub.nl

Het algemene e-mail adres van de EMC en Bestuur

administratie@entersemotorclub.nl E-mail adres van de penningmeester en voor facturen.
  wordlid@entersemotorclub.nl Lid worden van de EMC? Stuur je gegevens hier heen.
  redactieclubblad@entersemotorclub.nl Iets voor het clubblad?, stuur het hier naar toe.
Kluphoes kluphoes@entersemotorclub.nl

Het dagelijks bestuur van 't Kluphoes beheerscommisie

Toer toer@entersemotorclub.nl Toercommissie
Weekend Duitsland weekend@entersemotorclub.nl EMC Weekend commissie
Enduro inforeggerit@entersemotorclub.nl

Voor algemene info over de Reggerit.

helpersreggerit@entersemotorclub.nl Helpers van de Reggerit kunnen zich hiermee aanmelden.
Cross en Speedtrial cross@entersemotorclub.nl Crosscommissie
  noaberscross@entersemotorclub.nl specifiek voor Noaberscross; Drie-uurscross en Twentecup
Supermoto supermoto@entersemotorclub.nl Commissie van de Supermoto
Veteranen en klassieker klassieker@entersemotorclub.nl Commissie voor de Veteranen en klassiekerrit
Enterrun enterrun@entersemotorclub.nl Het e-mail adres van de Enterrun commissie
Brommers brommers@entersemotorclub.nl Commissie voor de Brommers Commisie met de Plearpiep'n-rit
Dartteam "EMC Spiekerhard" emcspiekerhard@entersemotorclub.nl De organisatie achter ons eigen dartteam "EMC spiekerhard"
Ladies Night ladiesnight@entersemotorclub.nl Voor vragen en opgave aan de altijd geheimzinnige organisatie achter de Ladiesnight. Ladies only!!!

EMC 't Kluphoes
Krompatte 4
7468 AS Enter
Tel: 0547-382053

EMC Postadres
7468 ZH Enter

Kijk hier voor de routebeschrijving naar 't Kluphoes.

Klik hier of op de kaart voor directe toegang naar Google Maps

GPS coördinaten: N52 17.205 E6 34.398

Locatie van 't Kluphoes

Let op:
Voor gemotoriseerd verkeer is de parkeerplaats van 't Kluphoes alléén te bereiken via de Veldegge.
Voor fietsers en voetgangers is 't Kluphoes ook te bereiken via de Krompatte.