EMC Weekend 2020
verplaatst naar
23/24 t/m 27 september !!

EMC Weekend 2020, verplaatst naar 23/24 t/m 27 september
Nieuws item gewijzigd: 29 juli 2020

Dit keer goed nieuws!!

Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen is Hotel Maas weer open, hetzij nog onder bepaalde voorwaarden.
De verwachting is dat het hotel in september weer enigszins 'normaal' open is.
Na overleg met het hotel hebben we daarom het EMC Weekend naar 23/24 t/m 27 september kunnen verplaatsten.
We hebben een mooi aantal kamers ter beschikking gekregen en deze zijn nu geboekt voor de EMC.

Het EMC Weekend is nu helemaal vol. Enige wat we nu kunnen doen is dat je op reservelijst komt.

Je kunt je dus nog op de reservelijst inschrijven
.

Inschrijfformulier EMC weekend 2020, 23/24 t/m 27 september

De EMC Weekend Commissie weekend@entersemotorclub.nl

EMC Weekend 2020

Na het EMC Weekend van 2017, 2018 én 2019, hebben we ondanks eerdere berichten dat we weer eens weer wat anders willen, toch ook dit jaar weer gereserveerd voor het EMC Weekend 2020 bij Hotel Maas in Lutzerath.
Ja dat is alweer het 4e jaar op een rij, maar het bevalt ons allen blijkbaar goed, zeker na de vondst afgelopen jaar van een aantal crossbanen in de buurt.
Toch wordt dit vooralsnog de laatste keer en kijken we voor 2021 uit naar een locatie in de buurt van Kassel. (Mocht je iets geschikt weten laat het ons weten).
Ook nu weer traditiegetrouw het eerste weekend van mei, en wel van 29 of 30 april t/m 3 mei.

Inschrijving voor het EMC weekend 2020 is gestart!

Je kunt je dus nu opgeven via het Inschrijfformulier EMC weekend 2020

We hebben een voorlopige reservering voor 20 kamers / 40 personen.
Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt !!

Heb je bijzonderheden en/of opmerkingen om rekening mee te houden,
bij wie je op de kamer wil, speciale wens, of eerder aan reist,
geef dat aub even aan bij de inschrijving.

Opmerking:
Iedereen is welkom bij het EMC Weekend, maar het is wel alléén voor EMC leden.
Géén lid en wil je toch mee? Selecteer dan bij je inschrijving dat je geen lid bent.
Dan gaan we er van uit dat je lid gaat worden en sturen wij je gegevens door naar onze administratie en krijg je daarvan bericht
.

Het arrangement

Op de website van Hotel Maas, kun je meer informatie vinden: www.hotel-maas.de

Er zijn meerdere gebouwen maar die zijn allemaal op hetzelfde terrein en geen probleem om te lopen.
Voor het aantal kamers en in het bijzonder de éénpersoonskamers of aparte kamers zijn dit in de regel appartementen met twee enkele kamers.
Je deelt dan de badkamer met z'n tweeën.
Ook is het hotel flexibel met specifieke wensen en voorkeuren (gedeelde bedden of juist niet, slecht ter been etc) (eigen badkamer bij uitzondering) geef dat dan even aan met je inschrijving.

Het arrangement is hetzelfde als afgelopen jaren en de prijs is gelijk met afgelopen jaar.

We hebben wederom een All-in Prijs van EUR 70,- (ovb) per persoon per nacht afgesproken, op basis van een tweepersoonskamer.
Voor een éénpersoonskamer (of aparte kamer) is er een toeslag van EUR 7,- per persoon per nacht.
Dat is dan inclusief:
Overnachting met ontbijt.
Voor het avondeten elke avond een groot buffet met voorgerecht of soep uit de keuken geserveerd.
Hoofdgerecht van het buffet, waarvan één avond van de Grill. Dessert van het buffet.
Ook inclusief drank (bier, wijn, fris etc) van 17:00 tot 24:00 uur!
De kosten voor het arrangement en eventueel bijkomende kosten dienen zelf in het hotel afgerekend te worden.

Het programma van het EMC weekend 2020

Woensdag 23-9*
Donderdag 24-9

Vrijdag 25-9

Zaterdag 26-9

Zondag 27-9
Heenrit*
Heenrit / Ontbijtbuffet*

Ontbijtbuffet

Motorrijden*
Motorrijden / Crossen

Avondeten*
Avondeten

Net als afgelopen jaren is het EMC weekend ook voor 2020 weer voor zowel de toerrijders als de crossers en enduro's.
De crossers en enduro zullen als groep elke dag een cross circuit in de buurt bezoeken en daar hun dag doorbrengen.

Voor de toerrijders gaan we er van uit dat iedereen over een navigatiesysteem beschikt.
We raden het in ieder geval ten zeerste aan voor ieders gemak.
Voor de toerrijders zullen de routes als gebruikelijk alléén digitaal en op het laatste kaartmateriaal van Garmin aangeleverd worden.
Deze zullen we zoals gebruikelijk ruim van te voren per mail sturen zodat je de routes zelf in je systeem kunt zetten.

Na je inschrijving verwelkomen we je dan op 23 of 24 september 2020 om 8:30 uur bij 't Kluphoes van de EMC, aan de Krompatte 4 in Enter.
Of anders bij Hotel Maas in Lutzerath.

Met vriendelijke groeten,

De EMC Weekendcommissie.