EMC Weekend 2018
10 t/m 13 mei

EMC Weekend 2018

Over het EMC Weekend van 2017 was iedereen blijkbaar erg tevreden,
dus hebben we na afloop gelijk weer gereserveerd voor EMC Weekend 2018 bij Hotel Maas in Lutzerath.
Over de keus van welk weekend waren we het eigenlijk snel over eens.
Traditiegetrouw eigenlijk het eerste weekend van mei, maar omdat Hemelvaart een week later is en mensen dan tóch al vrij hebben is de keus snel gemaakt.
Een weekend daarvóór kon ook niet ivm ander EMC evenement.

Inschrijven

Omdat dit jaar het EMC weekend in het Hemelvaartweekend is, hebben we in principe maar plek voor 20 kamers / 40 personen.
Voor de rest is het hotel volgeboekt!!
Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt !!
De stand van 31 januari geven dan door als 'definitieve' lijst!!

Inschrijving voor het EMC weekend 2018 is gestart!

Je kunt je dus nu opgeven via het Inschrijfformulier EMC weekend 2018

Opmerking:
Heb je bijzonderheden en/of opmerkingen om rekening mee te houden,
bij wie je op de kamer wil, speciale wens, of eerder aan reist,
geef dat aub even boven aan bij de inschrijving.

Laatste opmerking:
Iedereen is welkom bij het EMC Weekend, maar het is wel alléén voor EMC leden.
Géén lid en wil je toch mee? Geef je dan op als EMC lid.
Dit kan via wordlid@entersemotorclub.nl

Het arrangement

Op de website van Hotel Maas, kun je meer informatie vinden: www.hotel-maas.de

Er zijn meerdere gebouwen maar die zijn allemaal op hetzelfde terrein en geen probleem om te lopen.
Voor het aantal kamers en in het bijzonder de éénpersoonskamers of aparte kamers zijn dit in de regel appartementen met twee enkele kamers.
Je deelt dan de badkamer met z'n tweëen deelt,
Ook is het hotel flexibel met specifieke wensen en voorkeuren (gedeelde bedden of juist niet, verdieping, slecht ter been, etc etc) geef dat dan even aan met je opgaaf.

Het arrangement is ongeveer hetzelfde als afgelopen jaren en de prijs is (nagenoeg) gelijk met afgelopen jaar.

We hebben een All-in Prijs van EUR 70,- per persoon per nacht afgesproken, op basis van een tweepersoonskamer.
Voor een éénpersoonskamer (of aparte kamer) is er een toeslag van EUR 7,- per persoon per nacht.
Dat is dan inclusief:
Overnachting met ontbijt.
Voor het avondeten elke avond een groot buffet met voorgerecht of soep uit de keuken geserveerd.
Hoofdgerecht van het buffet, waarvan één avond van de Grill. Dessert van het buffet.
Ook inclusief drank (bier, wijn, fris etc) van 17:00 tot 24:00 uur!
De kosten voor het arrangement en eventueel bijkomende kosten dienen zelf in het hotel afgerekend te worden.

Het programma van het EMC weekend 2018

Donderdag 10-5

Vrijdag 11-5

Zaterdag 12-5

Zondag 13-5

Heenrit / Crossen

Ontbijtbuffet

Motorrijden / Crossen

Avondeten

Net als afgelopen jaren is ook het EMC weekend ook voor 2018 weer voor zowel de toerrijders als de crossers en enduro's.
De crossers en enduro zullen als groep elke dag een cross circuit in de buurt bezoeken en daar hun dag doorbrengen.

Voor de toerrijders gaan we er van uit dat iedereen over een navigatiesysteem beschikt.
We raden het in ieder geval ten zeerste aan voor ieders gemak.
Voor de toerrijders zullen de routes als gebruikelijk alléén digitaal en op het laatste kaartmateriaal van Garmin aangeleverd worden.
Deze zullen we zoals gebruikelijk ruim van te voren per mail sturen zodat je de routes zelf in je systeem kunt zetten.

Na je inschrijving verwelkomen we je op 10 mei 2018 om 9:30 bij 't Kluphoes van de EMC, aan de Krompatte 4 in Enter.

Met vriendelijke groeten,

De EMC Weekendcommissie.