EMC Weekend 2019
2 t/m 5 mei

EMC Weekend 2019

Na het EMC Weekend van 2017, én 2018, hebben we al tijdens het laatste weekend weer gereserveerd voor het EMC Weekend 2019 bij Hotel Maas in Lutzerath.
Nu weer eens een keer traditiegetrouw het eerste weekend van mei, en dus van 2 t/m 5 mei.

Inschrijving voor het EMC weekend 2019 is gestart!

Je kunt je dus nu opgeven via het Inschrijfformulier EMC weekend 2019

We hebben een voorlopige reserving voor 20 kamers / 40 personen.
Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt !!
De stand van 31 januari geven dan door als 'definitieve' lijst!!

Heb je bijzonderheden en/of opmerkingen om rekening mee te houden,
bij wie je op de kamer wil, speciale wens, of eerder aan reist,
geef dat aub even aan bij de inschrijving.

Opmerking:
Iedereen is welkom bij het EMC Weekend, maar het is wel alléén voor EMC leden.
Géén lid en wil je toch mee? Geef je dan op als EMC lid.
Dit kan via wordlid@entersemotorclub.nl

Het arrangement

Op de website van Hotel Maas, kun je meer informatie vinden: www.hotel-maas.de

Er zijn meerdere gebouwen maar die zijn allemaal op hetzelfde terrein en geen probleem om te lopen.
Voor het aantal kamers en in het bijzonder de éénpersoonskamers of aparte kamers zijn dit in de regel appartementen met twee enkele kamers.
Je deelt dan de badkamer met z'n tweëen deelt,
Ook is het hotel flexibel met specifieke wensen en voorkeuren (gedeelde bedden of juist niet, verdieping, slecht ter been, etc etc) geef dat dan even aan met je opgaaf.

Het arrangement is hetzelfde als afgelopen jaren en de prijs is gelijk met afgelopen jaar.

We hebben wederom een All-in Prijs van EUR 70,- per persoon per nacht afgesproken, op basis van een tweepersoonskamer.
Voor een éénpersoonskamer (of aparte kamer) is er een toeslag van EUR 7,- per persoon per nacht.
Dat is dan inclusief:
Overnachting met ontbijt.
Voor het avondeten elke avond een groot buffet met voorgerecht of soep uit de keuken geserveerd.
Hoofdgerecht van het buffet, waarvan één avond van de Grill. Dessert van het buffet.
Ook inclusief drank (bier, wijn, fris etc) van 17:00 tot 24:00 uur!
De kosten voor het arrangement en eventueel bijkomende kosten dienen zelf in het hotel afgerekend te worden.

Het programma van het EMC weekend 2019

Donderdag 2-5

Vrijdag 3-5

Zaterdag 4-5

Zondag 5-5

Heenrit / Crossen

Ontbijtbuffet

Motorrijden / Crossen

Avondeten

Net als afgelopen jaren is het EMC weekend ook voor 2019 weer voor zowel de toerrijders als de crossers en enduro's.
De crossers en enduro zullen als groep elke dag een cross circuit in de buurt bezoeken en daar hun dag doorbrengen.

Voor de toerrijders gaan we er van uit dat iedereen over een navigatiesysteem beschikt.
We raden het in ieder geval ten zeerste aan voor ieders gemak.
Voor de toerrijders zullen de routes als gebruikelijk alléén digitaal en op het laatste kaartmateriaal van Garmin aangeleverd worden.
Deze zullen we zoals gebruikelijk ruim van te voren per mail sturen zodat je de routes zelf in je systeem kunt zetten.

Na je inschrijving verwelkomen we je op 2 mei 2019 om 8:30 bij 't Kluphoes van de EMC, aan de Krompatte 4 in Enter.

Met vriendelijke groeten,

De EMC Weekendcommissie.