Veteranen en Klassiekers

Inschrijven Klassiekers

UITNODIGING

Enter, februari 2019

Hallo veteranen en klassieker rijders,

Klassiekerrit 20 april 2019

In tegenstelling tot eerdere berichten zal dit jaar de 32ste Klassiekerrit samen met de bromfietsen worden verreden en wel op zaterdag 20 april.
Dit in tegenstelling tot eerdere berichten.

Klassieke motoren zijn motoren van 25 jaar of ouder.
Deze kunnen tijdens de rit rijden onder begeleiding van een voorrijder van EMC of op eigen gelegenheid d.m.v. de route op de navigatie.
Wordt er met een voorrijder gereden, dan wordt de snelheid zoveel mogelijk aangepast aan de wensen van de deelnemers.

Bent u eigenaar van een klassieke motor, dan kunt U deelnemen aan deze toertocht die U langs de mooiste plekjes in Twente voert.
De rit bestaat uit een morgen en middag rit, met pauze bij 't Kluphoes van de EMC, adres: Krompatte 4, 7468 AS Enter, tel. 0547-382053.
Ook kunt u met een groep onder leiding van een voorrijder, mee rijden.

Als toeschouwer bent u natuurlijk ook van harte welkom bij t Kluphoes, waar alle gelegenheid is om de motoren uit de vervlogen tijden te bewonderen en een praatje te maken in ons gezellige clubhuis.

Inschrijven kan bij voorkeur hier op de EMC website en anders 's zaterdag 20 april vanaf 9.00 uur.

Evenals voorgaande jaren houden wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk
Inschrijfgeld: 7,-
Dat is inclusief een gratis kop koffie.
Het inschrijfgeld kan bij de start in 't Kluphoes betaald worden.
De start van de klassiekers is vanaf 10:30uur.

De EMC Klassieker Commissie klassieker@entersemotorclub.nl

Veteranenrit 28 april 2019

Mededeling Woensdag 10 April 2019

De organisatie van de VMC rit in Enter heeft besloten om de rit van zondag 28 April niet door te laten gaan.
De reden is dat er op dit moment te weinig voor inschrijvingen zijn binnen gekomen,
We hopen dat er volgend jaar meer mensen zich op tijd inschrijven zodat we een rit kunnen organiseren.

Groetend:
H. de Wilde
Enterse Motor Club

De Enterse Motorclub houdt op zondag 28 april 2019 haar 41ste Internationale Veteranenrit. Ook dit jaar zullen vele veteranen motoren te bewonderen zijn, waaronder ook enkele zeer zeldzame exemplaren. Veteranen zijn motoren die gebouwd zijn voor de tweede wereldoorlog en rijden een regelmatigheids wedstrijd volgens het VMC-reglement.

Inschrijven kan bij voorkeur hier op de EMC website en anders 's zondags 29 april vanaf 9.00 uur.

De opzet is gelijk aan voorgaande jaren: er is een morgen- en een middagroute, met een middagpauze in 't Kluphoes. Er is weer een mooie route uitgezet over de landelijke weggetjes door het Twentse land.
De veteranenrit word volgens het VMC-reglement gereden, wat altijd voor extra gezelligheid zorgt.

Evenals voorgaande jaren houden wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk
Inschrijfgeld: 10,-
Dat is inclusief een gratis kop koffie.
Het inschrijfgeld kan bij de start in 't Kluphoes betaald worden.
Vanaf 11:00uur gaat elke minuut een veteraan van start.

De EMC Veteranen Commissie veteranen@entersemotorclub.nl

Het doel is om er een gezellige motorhappening van te maken en wij hopen dan ook op uw komst.
U kunt eventueel gebruik maken van de EMC camping.

Mini camping de Noten Wei
Zeendamsweg 1
7468RX Enter

In 't Kluphoes zijn o.a. broodjes, koffie en een warme hap tegen zeer schappelijke prijzen verkrijgbaar.

Zie de Routebeschrijving naar 't Kluphoes EMC.

Namens de Enterse Motor Club,