Veteranen en Klassiekers

Inschrijven Klassiekers

UITNODIGING

Enter, februari 2019

Hallo veteranen en klassieker rijders,

Klassiekerrit 20 april 2019

In tegenstelling tot eerdere berichten zal dit jaar de 32ste Klassiekerrit samen met de bromfietsen worden verreden en wel op zaterdag 20 april.
Dit in tegenstelling tot eerdere berichten.

Klassiekers zijn motoren van 25 jaar en ouder. Deze zullen een toertocht rijden.

Bent u eigenaar van een klassieke motor, dan kunt U deelnemen aan deze toertocht die U langs de mooiste plekjes in Twente voert. De rit bestaat uit een morgen en middag rit, met pauze bij 't Kluphoes van de EMC, adres: Krompatte 4, 7468 AS Enter, tel. 0547-382053 en is geheel bewegwijzerd.
Ook kunt u met een groep onder leiding van een voorrijder, mee rijden.
Als toeschouwer bent u natuurlijk ook van harte welkom bij t Kluphoes, waar alle gelegenheid is om de motoren uit de vervlogen tijden te bewonderen en een praatje te maken in ons gezellige clubhuis.
Inschrijven kan bij voorkeur hier op de EMC website en anders 's zaterdag 20 april vanaf 9.00 uur.

Klassiekers rijden onder begeleiding van voorrijders of men kan ook op eigen gelegenheid de route rijden.
De route wordt geheel met pijlen aangegeven dus (met een leesbril) op een routebeschrijving turen is niet nodig.
Wanneer men meerijdt met een voorrijder wordt zoveel mogelijk het tempo aangepast aan uw wensen.
De opzet is gelijk aan voorgaande jaren: er is een morgen- en een middagroute, met een middagpauze in 't Kluphoes. Er is weer een mooie route uitgezet over de landelijke weggetjes door het Twentse land.

Evenals voorgaande jaren houden wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk
Inschrijfgeld: 7,-
Dat is inclusief een gratis kop koffie.
Het inschrijfgeld kan bij de start in 't Kluphoes betaald worden.
De start van de klassiekers is vanaf 10:30uur.
Vanaf 11:00uur gaat elke minuut een klassieker van start.

De EMC Klassieker Commissie klassieker@entersemotorclub.nl

Veteranenrit 28 april 2019

De Enterse Motorclub houdt op zondag 28 april 2019 haar 41ste Internationale Veteranenrit. Ook dit jaar zullen vele veteranen motoren te bewonderen zijn, waaronder ook enkele zeer zeldzame exemplaren. Veteranen zijn motoren die gebouwd zijn voor de tweede wereldoorlog en rijden een regelmatigheids wedstrijd volgens het VMC-reglement.

Inschrijven kan bij voorkeur hier op de EMC website en anders 's zondags 29 april vanaf 9.00 uur.

De veteranenrit word volgens het VMC-reglement gereden, wat altijd voor extra gezelligheid zorgt.

Evenals voorgaande jaren houden wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk
Inschrijfgeld: 10,-
Dat is inclusief een gratis kop koffie.
Het inschrijfgeld kan bij de start in 't Kluphoes betaald worden.
Vanaf 11:00uur gaat elke minuut een veteraan van start.

De EMC Veteranen Commissie veteranen@entersemotorclub.nl

Het doel is om er een gezellige motorhappening van te maken en wij hopen dan ook op uw komst.
U kunt eventueel gebruik maken van de EMC camping.

Mini camping de Noten Wei
Zeendamsweg 1
7468RX Enter

In 't Kluphoes zijn o.a. broodjes, koffie en een warme hap tegen zeer schappelijke prijzen verkrijgbaar.

Zie de Routebeschrijving naar 't Kluphoes EMC.

Namens de Enterse Motor Club,