Veteranen en Klassiekers

Inschrijven Klassiekers

UITNODIGING

Enter, december 2017

Hallo veteranen en klassieker rijders,

Ook volgend jaar organiseert de Enterse Motor Club weer haar jaarlijkse veteranen en klassiekerrit, alweer voor de 40e keer.
Veteranen zijn motoren tot en met bouwjaar 1940.
De klassiekers zijn motoren ouder dan 25 jaar.

Let op: dit jaar is de rit op ZONDAG 29 APRIL 2018 !

De opzet is gelijk aan voorgaande jaren: er is een morgen- en een middagroute, met een middagpauze in 't Kluphoes. Er is weer een mooie route uitgezet over de landelijke weggetjes door het Twentse land.

Klassiekers rijden onder begeleiding van voorrijders of men kan ook op eigen gelegenheid de route rijden.
De route wordt geheel met pijlen aangegeven dus (met een leesbril) op een routebeschrijving turen is niet nodig.
Wanneer men meerijdt met een voorrijder wordt zoveel mogelijk het tempo aangepast aan uw wensen.

En de veteranenrit word volgens het VMC-reglement gereden, wat altijd voor extra gezelligheid zorgt.

Evenals voorgaande jaren houden wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk en wel op
€ 7,- per klassieker, en
€ 10, voor de veteranen.
Dat is inclusief een gratis kop koffie.
Het inschrijfgeld kan bij de start in 't Kluphoes betaald worden.

Het doel is om er een gezellige motorhappening van te maken en wij hopen dan ook op uw komst.
U kunt eventueel 's zaterdags gebruik maken van de EMC camping.

Mini camping de Noten Wei
Zeendamsweg 1
7468RX Enter

In 't Kluphoes zijn o.a. broodjes, koffie en een warme hap tegen zeer schappelijke prijzen verkrijgbaar.

Zie de Routebeschrijving naar 't Kluphoes EMC.

Tot ziens op 29 april 2018.

Namens de Enterse Motor Club,