Toertochten

..."Als traditie heeft de EMC een goed gevulde toer agenda."...

Zo begon deze pagina altijd en heeft jarenlang onze prioriteit gehad.

Echter tot onze grote spijt hebben wij als toercommisie moeten besluiten om voorlopig geen toerritten te organiseren,
en de Toercommissie voorlopig te minimaliseren dan wel op te heffen.

Er zullen daarom ook in 2018 geen KNMV aangemelde toerritten zijn. Andere toerritten zijn voorlopig ook niet ingepland.

…ťn van de redenen om voorlopig te stoppen met het organiseren van toerritten, zijn o.a. de steeds meer tegenvallende opkomsten bij de toerritten.
Daarnaast hebben enkele toercommissie leden aangegeven niet langer deel uit te kunnen maken van de commissie, ieder voor hun eigen begrijpelijke redenen.
Maar het mag duidelijk zijn dat tegenvallende opkomsten niet bijdragen tot de motivatie van de toercommissie.

De Enterse Motorclub zal echter proberen andere oplossingen dan wel invulling te geven aan het toergebeuren.
Tenslotte is het aandeel toerrijders binnen onze club aanzienlijk en daarbij ook een belangrijke reden van het bestaan van de Enterse Motorclub.

Positief is dat het EMC Weekend traditiegetrouw door veel toerrijders wordt deelgenomen.
Omdat de activitieten van de Toercommissie en de Weekendcommmisie al veel parallellen vertoond, hadden wij de beide commissies al samengevoegd.
Maar het EMC Weekend is niet alleen voor de toerrijders, maar ook voor crossers, en daarbij eigenlijk voor alle EMC leden voor gewoon een gezellig weekend met EMC'ers er tussen uit.
Kijk voor de activiteiten van de EMC Weekend commissie op EMC weekend

Wij hopen op jullie begrip.
Uiteraard blijft het mailadres van de Toercommissie wel actief en zullen we op alle ideŽen en suggesties positief tegenover staan.

toer@entersemotorclub.nl

Toercommissie Enterse Motorclub