ONK Enduro Enter "Reggerit" 20 januari 2018

HELPERS GEVRAAGD !!!

De Reggerit staat voor 2018 gepland op zaterdag 20 januari.
De voorbereidingen zijn in volle gang en de vergunningaanvragen lopen inmiddels.

Na het debacle van afgelopen jaar zijn we weer met frisse moed begonnen een route samen te stellen en de boeren en landeigenaren toestemming te vragen. We hebben inmiddels zo’n 60 km route verzameld en willen dit jaar 4 proeven uitzetten. Om er in 2018 weer een geslaagde rit van te kunnen maken zijn we weer volledig afhankelijk van jullie als helpers!

Daarom willen we jullie vragen je op te geven via de site van de Enterse Motorclub om één of meerdere dagen samen met ons de handen uit de mouwen te steken. We hebben de dagen dat we buiten aan het werk gaan hier neer gezet en met een paar simpele muis klikken kan je je hier aanmelden. Voor de digibeten onder ons hebben we hieronder het telefoonnummer 06-17848750 opgenomen van Martin Knol, die kan je natuurlijk ook even een app-je sturen of even bellen.

Uiteraard mag je ook een van de overige leden van de enduro commissie benaderen om je op te geven.

Alvast bedankt voor de moeite en inzet en hopelijk tot binnenkort in ’t Kluphoes.

Aanmelden kan met dit Aanmeldformulier helpers Reggerit of anders bij één van de enduro commissieleden of aan de bar van 't Kluphoes.

of anders gewoon een mailtje naar: helpersreggerit@entersemotorclub.nl

De Enduro Commissie EMC

Laurens Spekreijse, Frank Spekreijse, Koen de Vries, Martin de Wilde,
Randy Asbroek, Jan Slagers, Antoon Slagers

inforeggerit@entersemotorclub.nl

De 35e Reggerit, de Enduro die meetelt voor het Nederlandse Kampioenschap Enduro.

Na 34 jaar organiseren en regelen van allerlei instanties zoals: landeigenaren, sponsoren, bedrijven, EHBO, KNMV, politie, brandweer, waterschap enz.
zullen we er ook dit jaar weer een verrassende mooie route en crossproeven van maken.

In Enter is het altijd wel wat bijzonders met het weer; zon, regen of vorst, we hebben het allemaal meegemaakt, maar we zijn wel altijd van start gegaan.
Zoals een paar jaar geleden toen er zowaar een dik pak sneeuw was gevallen, is de Reggerit gewoon doorgegaan.
Met dank aan de landeigenaren en diverse instanties om hun grond voor één dag te mogen gebruiken, die deze unieke 34e Reggerit weer mogelijk maken.

Ook dankzij de vele vrijwilligers gaat de EMC er weer een gezellig en geslaagd EMC evenement van maken.
Met een geweldig feest "The afterparty" in 't Kluphoes van de EMC.

Groeten van de organisatie EMC.

Gebruik dit adres voor algemene info over de Reggerit.
helpersreggerit@entersemotorclub.nl Dit adres is voor de gegevens van de helpers van de Reggerit.