Zaterdag 20 mei 2017: Enterrun !

Zaterdag 20 mei werd voor de 33e keer de 'Enterrun' verreden.

De Enterrun is een jaarlijks terugkerend evenement waar, onder leiding van de EMC, een onvergetelijke dag bezorgd wordt aan verstandelijk en / of lichamelijk gehandicapten.
Er komen zo’n 40 zijspanrijders vanuit het hele land naar Enter om met plezier een dag rond te rijden met een minder valide persoon.

De start was om 9.00 uur vanaf het Kluphoes van de EMC aan de Krompatte.
Op het morgenprogramma stonden een tweetal ritten gepland. Samen goed voor ca. 60 km.
Tussen de middag worden de magen gevuld bij zalencentrum “De Kröl”.

Na de middag gingen we weer rijden en stond er, zoals elk jaar, iets speciaals op het programma.

Dit jaar hebben we weer iets speciaals in gedachten waar de kinderen zeker van zouden genieten en wel de modelvliegclub in Nijverdal.
Er werd een mooie demonstratie gegeven met veel soorten modelvliegtuigen, maar de straaljager was wel heel spectaculair!

Rond de klok van 16.00 uur ging de hele karavaan weer terug naar Enter.

Voor dit evenement mogen we altijd rekenen op de steun van de horeca en middenstand uit Enter, ook daarmee wordt Enter op de kaart gezet.

De colonne wordt begeleid door opgeleide verkeersregelaars die met hun ervaring in staat zijn om alle wegen en kruisingen af te zetten zodat de zijspanrijders ongehinderd door kunnen rijden.
Kortom: een prachtig evenement voor de gehandicapten waarbij veel voldoening is bij de rijders en helpers. Ook EMC!

André heeft weer een paar mooie video's gemaakt en gemonteerd van de Enterrun 2017

en nog even paar foto's en een video van vorige jaren:

Video van de Enterrun 2012

Foto's van de Enterrun 2012

de foto's van vorige jaren

De Enterrun Commissie,

e-mail: enterrun@entersemotorclub.nl

Bekijk hier de foto's alle Enterruns

De Enterrun is een rit voor gehandicapte kinderen

Op de derde zaterdag in mei wordt de jaarlijkse "Enterrun" verreden

Een rit samen met een 40-tal zijspanrijders. Een geweldige dag waarop de passagiers en de rijders enorm genieten.
Heb je een motor met zijspan en wil je ook wel meedoen aan deze rit, meld je dan aan bij onze Enterrun commissie via enterrun@entersemotorclub.nl

De initiatiefnemer van de "Steenwiekertoornrun" rijdt zaterdag ook met ons mee en wil graag in contact komen met zijspanrijders.
Voor contact en informatie kijk op www.steenwiekertoornrun.nl