Zaterdag 16 mei 2020: Enterrun !

35e Enterrun op 16 mei 2020 - Gaat niet door
Nieuws item gewijzigd: 18 maart 2020

Vanwege de omstandigheden m.b.t. het coronaviris heeft de Enterrun commissie helaas moeten besluiten om de Enterrun niet door te laten gaan.
We kunnen met de totale bezetting van rond de 150 man niet weg die dag.
Er zijn namelijk geen garanties dat we dan bij het middagevenement en bij de Krol terecht kunnen.
Bovendien zijn we bezorgd over de deelname (Zijspanrijders die afzeggen of ouders/verzorgers van de kinderen die het niet willen)
Om het risico te vermijden om mogelijk op het laatst alles te moeten afzeggen, hebben we als Enterrun Commissie deze beslissing helaas moeten nemen, waarvoor begrip.

Commissie Enterrun Enterse Motorclub
enterrun@entersemotorclub.nl

Zaterdag 16 mei wordt voor de 35e keer de 'Enterrun' verreden.

De Enterrun is een jaarlijks terugkerend evenement waar, onder leiding van de EMC, een onvergetelijke dag bezorgd wordt aan verstandelijk en / of lichamelijk gehandicapten.
Er komen zo’n 35 zijspanrijders vanuit het hele land naar Enter om met plezier een dag rond te rijden met een minder valide persoon.

De start is om 9.00 uur vanaf het Kluphoes van de EMC aan de Krompatte.
Op het morgenprogramma staan een tweetal ritten gepland. Samen goed voor ca. 60 km.
Tussen de middag worden de magen gevuld bij zalencentrum “De Kröl”.

Na de middag gaan we weer rijden en staat er, zoals elk jaar, iets speciaals op het programma.

Ook dit jaar hebben we weer iets speciaals in gedachten waar de deelnemers en vrijwilligers zeker van zullen genieten.

Voor dit evenement mogen we altijd rekenen op de steun van de horeca en middenstand uit Enter, ook daarmee wordt Enter op de kaart gezet.

De colonne wordt begeleid door opgeleide verkeersregelaars die met hun ervaring in staat zijn om alle wegen en kruisingen af te zetten zodat de zijspanrijders ongehinderd door kunnen rijden.
Kortom: een prachtig evenement voor de gehandicapten waarbij veel voldoening is bij de rijders en helpers. Ook EMC!

Bekijk hier nog eens de foto's gemaakt door onze huisfotograaf en presentator Gerrit Klein Nagelvoort

En nog even terugblikken op de video van André van de 35e Enterrun, 2019.

en voor de liefhebbers ook van de Enterrun van 2017

en nog even paar foto's en een video van vorige jaren:

Video van de Enterrun 2012

Foto's van de Enterrun 2012

de foto's van vorige jaren

De Enterrun Commissie,

e-mail: enterrun@entersemotorclub.nl

Bekijk hier de foto's alle Enterruns

De Enterrun is een rit voor gehandicapte kinderen

Op de derde zaterdag in mei wordt de jaarlijkse "Enterrun" verreden

Een rit samen met een 40-tal zijspanrijders. Een geweldige dag waarop de passagiers en de rijders enorm genieten.
Heb je een motor met zijspan en wil je ook wel meedoen aan deze rit, meld je dan aan bij onze Enterrun commissie via enterrun@entersemotorclub.nl

De initiatiefnemer van de "Steenwiekertoornrun" rijdt zaterdag ook met ons mee en wil graag in contact komen met zijspanrijders.
Voor contact en informatie kijk op www.steenwiekertoornrun.nl