Inschrijven Veteranen 2019

Mededeling Woensdag 10 April 2019

De organisatie van de VMC rit in Enter heeft besloten om de rit van zondag 28 April niet door te laten gaan.
De reden is dat er op dit moment te weinig voor inschrijvingen zijn binnen gekomen,
We hopen dat er volgend jaar meer mensen zich op tijd inschrijven zodat we een rit kunnen organiseren.

Groetend:
H. de Wilde
Enterse Motor Club

Persoonsgegevens:
Voornaam : *
Achternaam : *
Adres : *
Postcode : *
Woonplaats : *
Geboortedatum (dd-mm-jjjj) : - - * bijv. 31-12-1960
Telefoonnummer : * bijv. 0547123456
VMC-lidmaatschapnr : *

Machinegegevens:
Merk :
Model :
Cilinderinhoud :
PK :
Bouwjaar

Overig :
Gewenste rijsnelheid :
Ik kom op zaterdag camperen :
Commentaar of eventuele opmerkingen :

Ondergetekende verklaart dat bovengenoemd motorvoertuig deze dag verzekerd is voor wettelijke aansprakelijkheid. Tevens verklaart ondergetekende dat de bestuurder van bovengenoemd motorvoertuig in het bezit is van een geldig motorrijbewijs en dat hij op de hoogte is van het feit dat de rit verreden zal worden over de openbare weg, waarbij alle wettelijke verkeersregels onverkort van kracht zijn.
Tevens verklaart ondergetekende dat hij zelf verantwoordelijk is en dat de Enterse Motor Club niet aansprakelijk is voor enigerlei schade, direct of indirect, welke ontstaan is voor, tijdens of na de vandaag te houden rit.

Ik heb bovenstaande voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord.

Ik ga akkoord dat de Enterse Motorclub mijn gegevens
mag gebruiken voor de Veteranen 2019.

Alle velden met een * zijn verplicht.

Graag vóór 1 april opsturen